Groothandel en retailer in fitnesss artikelen

Zaalinrichting

Sports Supplier is de partner die u helpt bij het inrichten van uw fitnesszaal of crossfit box. Met merken zoals Assault FitnessSuprfitForce USAConcept2 en GorillaGrip geven wij uw sportzaal direct een kwalitatieve boost. Door onze ervaring en samenwerking met betrouwbare partners, kunnen wij snel een perfect ingerichte zaal leveren!

 Zaalinrichting voor personal trainers
Als personal trainer wilt u uw klanten natuurlijk zo goed en effectief mogelijk helpen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden die u in staat stellen om samen met uw klanten het optimale trainingsresultaat te bereiken. Sports Supplier biedt hoogwaardige apparatuur voor een zaalinrichting naar wens. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden, of kom eens langs in onze showroom!

Zaalinrichting voor CrossFit boxen
Op zoek naar een inrichting voor je CrossFit Box? Sports Supplier biedt alles wat thuishoort in een CrossFit box. Met hoogwaardige merken zoals Assault Fitness, Concept2, Suprfit en Force USA bieden wij alle materialen die je je als box eigenaar kan wensen. Kom eens langs in onze showroom, of informeer naar de mogelijkheid om materiaal kosteloos een maand op proef te nemen!.

Officiële distributeur Assault Fitness
Sports Supplier is de officiele distributeur van A-merken zoals Assault Fitness, bekend van de Assault AirBike en de Assault AirRunner. Ook hoogwaardige bars, dumbells en kettlebells leveren wij van Suprfit en Force USA.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs in onze uitgebreide showroom!

 

* Verplichte velden

Scroll To Top